Jegyvásárlás

Program


A hegedűirodalom remekeiből

A hegedűirodalom remekeiből

Hangverseny a zeneakadémia növendékeivel.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 27. péntek, 19:00

A hangversenyen szereplő hegedűs zeneakadémista növendékek /előkészítőstől a doktoriskolásig/ különböző hazai és nemzetközi versenyekre készülnek.
Júniusban Carl Flesch/ Flesch Károly/ tiszteletére szülővárosában, Mosonmagyaróváron rendeznek
nemzetközi hegedűversenyt, májusban a szlovákiai Dolny Kubinban, ősszel pedig Zathureczky Ede,
a világhírű hegedűművész, iskolateremtő mester a névadója az V. Országos Zathureczky Hegedűversenynek, amely 4 korcsoportban került meghirdetésre.

A mai koncerten e versenyek anyagából játszik Amelia Molokova, Somogyi Barnabás, Dósa Csenge, Gál Tamási Anna, Kökény Eszter, Miranda Liu és Soós Máté.

Műsoron J.S Bach, Paganini, Ferdinand David, Saint- Saens ,Wieniawski, Ysaye,Novacek, Hubay Jenő és Csemiczky Miklós művei.

Zongorán közreműködik Soós Orsolya és Tóth Marianna
Tanáruk: Perényi Eszter

Ajánlatunk


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Mesterien megírt brit komédia az 1980-as évek világával, igazi sztárszereposztásban! A Fórum Színház legújabb vígjátéka rólunk mesél, kacagtató helyzetekkel és imádnivaló karakterekkel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!