Jegyvásárlás

Program


BOTRÁNYOS TÁRLAT - BALÁZS DÓRA vetített képes előadása

BOTRÁNYOS TÁRLAT - BALÁZS DÓRA vetített képes előadása

"Botrányos tárlat"
- festmények, amelyek a maguk idején sokkolták a világot
BALÁZS DÓRA
az ARTmargók blog alapító szerkesztőjének vetített képes előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 16. hétfő, 19:30

Az előadás során olyan híres festmények izgalmas történetét ismerhetjük meg, amelyek a maguk idején túlnyomó részt negatív reakciókat váltottak ki mind a szakmabelieknél, mind a közönségnél, de ma már remekműnek számítanak. Többek között Michelangelo, Géricault és Manet is alkotott olyat, aminek vagy a témája vagy a kivitelezés módja botrány tárgyát képezte. A művészet világát még 2013-ban is sikerült felkavarni egy reneszánsz festmény szimpla áthelyezésével.

Ajánlatunk


Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes közös lakást ő találta egy régi ház legfelső emeletén, ahol senki sem zavarhatja őket. Vagy ez csak illúzió? Kacagtatóan fordulatos, vérre menő játszmák kezdődnek azért, hogy mindketten otthon érezhessék magukat közös életükben.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!