Jegyvásárlás

Program


Egy fenékkel két lovat

Egy fenékkel két lovat

EGY FENÉKKEL KÉT LOVAT - komédia zenével

Orlai Produkció  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 1. szombat, 15:00

A hatvanas években járunk, az angliai Brightonban.

A kissé kótyagos Francis Henshall a véletlenek szerencsétlen összjátéka folytán egyszerre két munkát is szerez: alkalmazásába veszi egy piti gengszter és egy nagystílű bűnöző is. Francisnek ettől kezdve mindent meg kell tennie, nehogy két főnöke összetalálkozzon, vagy akár tudomást szerezzen egymásról. Közben talán nem is mindenki az, akinek kiadja magát, és ráadásul az összes szereplő elszántan azzal van elfoglalva, hogy szerelemre találjon... és szól a rock and roll! Carlo Goldoni klasszikus komédiájának, a Két úr szolgájának ez a közelmúltban készült angol átdolgozása az utóbbi évek egyik legzajosabb színpadi sikere volt Londonban és Anglia-szerte, de a Broadway-n is szenzációt keltett.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kedves Törzsnézőink, Barátaink, Partnereink!
 
Figyelem, Figyelem, Figyelem
 

2016. nyár kihagyhatatlan bemutatója

Egy fenékkel két lovat zenés komédia
 
Szeretnénk felhívni figyelmüket nyári kiemelt bemutatónkra az Egy fenékkel két lovat c. előadásra, Pelsőczy Réka rendezésében Nagy Dániel Viktor, Lukáts Andor, Lovas Rozi, Fridenthal Zoltán főszereplésével, Bekvart zenekar zenei részvételével.
 
Brighton, hatvanas évek, pitiáner bűnözők, dögös csajok, beat hangulat, és egy csóró simlis, aki mindent megtesz azért, hogy pénzhez jusson. Akár két urat is hajlandó szolgálni. Egyszerre. Na de hogy egy időben két helyen legyen? Az már neki is sok. Vagy mégsem? Az Egy fenékkel két lovat Carlo Goldoni A két úr szolgája című színműve alapján született, és óriási sikert aratott Londonban és a Broadwayn egyaránt. Az angol komédiát június 23-án mutatja be az Orlai Produkciós Iroda a Belvárosi Színházban.
 
Próba részlet megtekinthető a you-tube-on:
 https://www.youtube.com/watch?v=8DbZIGwcD_c&feature=youtu.be
 

2016. VI. 23. Belvárosi - bemutató
2016. VI. 24. Belvárosi
2016. VI. 25. Belvárosi
2016. VI. 26. Belvárosi

 
Kedves Nézőink!
 
Fergeteges komédia születik A Belvárosi Színházban, hamisítatlan beat zenével.
Érdemes már most megvenni a jegyeket.
Ígérjük, felhőtlen igényes szórakozásban, felejthetetlen estében lesz részük.
 
Kedves Nézőink!
Várjuk jegyigényeiket!
Tisztelettel/ Orlai Tibor

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!