Jegyvásárlás

Program


LOVE LOVE LOVE
2

LOVE LOVE LOVE

" All you need is love" énekli a Beatles 1967-ben nem csak koncerten, rádióban, de már a televízióban is. Az első egész világot behálózó élő tévéközvetítést több, mint négyszáz millióan nézik izgatottan a Földön.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 12. szombat, 19:00

Szabadság, zene, Beatles és világraszóló, nagy tervek. Két fiatal ember vagány, gátlásokat nem ismerő egymásra találása, amikor még minden lehetséges. Aztán eltelik tizenöt év, és kiderül, hogy a dolgok mégsem ilyen egyszerűek. És eltelik még huszonöt, és szinte magunkra sem ismerünk. Ezek tényleg mi voltunk? A mi gyerekeink is ezt élték át mellettünk? Ugye nem? Ugye mi jobban csináltuk? 

Mike Bartlett több generációt is érintő kérdéseket feszegető színdarabja London után most Budapesten is látható. 

Szellemesen és meghökkentő őszinteséggel beszél szülői felelősségről, gyermeki önállóságról, nem utolsósorban hatalmas jutalomjáték a színészeknek, akik évtizedeket öregszenek, tizenkilenc évestől a hatvanas éveikig. 

Ajánljuk mindenkinek, aki kíváncsi szülei fiatal korára vagy éppen a sajátjára, aki nem érti, mit nem ért a másik generáció, aki gyerek vagy szülő - és hát ki nem az? Szóval mindenkinek. 

 

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

házastársi ping-pong Kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról őszintén és cinkos humorral.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!