Jegyvásárlás

Program


Szép jó estét, Mr. Green!
11

Szép jó estét, Mr. Green!

Jeff Baron: Szép jó estét, Mr, Green!
Tolerancia két részben
A Veres 1 Színház produkciója  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 23. vasárnap, 19:00

Egy átlagos new yorki napon a 86 éves Mr. Green lelép a járdáról és Ross Gardiner autója kis híján elgázolja. A fiatalembert gondatlan vezetésért hat hónapnyi társadalmi munkára ítélik, amelyet balszerencséjére épp Mr. Green-nél kell letöltenie: hetente egyszer meg kell látogatnia öreg áldozatát, hogy gondoskodjon róla. A kényszer szülte vizitek természetesen egyik félnek sincsenek ínyére, amely remek helyzetkomikumra ad lehetőséget a mogorva, szűkszavú özvegyember és a dinamikus fiatal irodista között. A hetek múlásával persze megolvad az a bizonyos jég. Miközben vélemények ütköznek családról, hagyományról, vallásról, a két férfi rég elhallgatott titkokat is megoszt egymással. És mindez olyan elbűvölő formában történik, hogy a darab végére már nem csak a nevetéstől csordul ki a néző könnye...

Jeff Baron díjnyertes komédiáját 22 nyelvre fordították le, s a világ 46 országában már több mint 500 alkalommal mutatták be. A Szép jó estét, Mr. Green! magával ragadó színmű, amely egyszerre gazdag szívhez szóló és önfeledten szórakoztató pillanatokban. A sodró cselekmény, a két szereplő hátterének lépésről lépésre történő kibontása folyamatos hatás alatt tartja a közönséget.

A darab páratlan lehetőségeket rejt a színészek számára is: mindkét szerep igazi jutalomjátékkal ér fel. A zsémbes-vonalas Mr. Green alakjában a Jászai Mari-díjas Székhelyi József, Ross Gardiner szerepében pedig Pál Tamás készülhet a nézők kegyeinek elnyerésére.

Ajánlatunk


Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

házastársi ping-pong Kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról őszintén és cinkos humorral.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!