Daniel Glattauer: Párterápia Orlai produkció

Budapesten most először látható Nádasdy Ádám remek új fordításában Szabó Kimmel Tamás, Kovács Patrícia, Járó Zsuzsa, Ötvös András és Papp János főszereplésével.

Egy zsúfolt pályaudvaron egy nő megpillant egy idős férfit, és hirtelen ötlettől vezérelve a nyakába csókol. Alex, a hetvenes hentes és Georgie, a negyvenes pincérnő beszélgetni kezd.

ÉLET.TÖRTÉNETEK.HU: Pira - Bella Igaz történetek sorozata a közelmúltból Lengyel Nagy Anna történetei színpadra alkalmazva

Ötvös András és Kútvölgyi Erzsébet először látható a Belvárosi Színház színpadán Sam Holcroft komédiájában!

vígjáték két részben Írta: Ray Cooney és John Chapman

" All you need is love" énekli a Beatles 1967-ben nem csak koncerten, rádióban, de már a televízióban is. Az első egész világot behálózó élő tévéközvetítést több, mint négyszáz millióan nézik izgatottan a Földön.

Ken Kesey Száll a kakukk fészkére c. regénye alapján Száll a kakukk fészkére Fordította: Zöldi Gergely

A nagysikerű A MINISZTER FÉLRELÉP című film újra színpadon kizárólagosan a Bánfalvy Stúdió produkciójában!

Robert James Waller Madison megye hídjai című regényét színpadra alkalmazta Zöldi Gergely

Richard Baer: Hitted volna? Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

ÉLET.TÖRTÉNETEK.HU: A Nővérek- Levél Apámhoz! Igaz történetek sorozata a közelmúltból Lengyel Nagy Anna igaz történetei színpadra alkalmazva

Billy van Zandt – Jane Milmore: Bocs, félrement! Vígjáték

James Goldaman nagy sikerű darabja Szikszai Rémusz rendezésében.

Jeff Baron: Szép jó estét, Mr, Green! Tolerancia két részben A Veres 1 Színház produkciója

Négy olasz-amerikai nagyszülő ül a vasárnapi ebédnél hétről hétre, és várja az unokát a nyüzsgő New York-i belvárosból. És ha már együtt vannak, elszabadul a konyhaművészet meg a valódi olasz téboly. Csakhogy Nick nagy bejelentésre készül…

Stephen Sachs: Valódi hamisítvány vígjáték Fordította: Kovács Krisztina

A Pulitzer- és Tony-díjas dráma több, mint ötszázszor ment a Broadway-n, filmváltozatában, melyet maga a szerző rendezett, Meryl Streep és Philip Seymour Hoffman játszotta a főszerepeket.

Rágyúrunk a kortársakra (művészeti edzés kezdőknek, 2. rész) BALÁZS DÓRA - az ARTmargók blog szerkesztőjének vetített képes előadása

Három idegen férfi találkozik egy üres lakásban. Keresnek valamit, ami a háziaknak nem jelent semmit, nem is emlékeznek, hogy hová tehették, de a három idegen közül egy tisztában van vele, milyen sokat ér. Hogy mi ez a valami, és miért olyan fontos, azt csak ez az egy szereplő tudja.

A Főnix Színház bemutatja "Az élők világa olykor összekeveredik a holtakéval" MÁSVILÁG két hátborzongató felvonás életről és halálról

PAULINYI TAMÁS író, pszi-kutató, önismereti tudat-tréner előadása

Jonathan Maitland:Tagadj, Tagadj, Tagadj

A hatalmas sikerrel bemutatott komédia filmen is emlékezetes volt: főszerepeit Barbra Streisand és George Segal játszotta... A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.

LEÁNYFALUSI RIPACSOK" Nyolcadik éve, hogy Bolba Lajos létrehozta a RIPACSOK nevű együttest.

„A darabban mindenki a pénz után kapkod. A pénz az a főszereplő, aki a vőlegényt nősülésre csábítja, s aztán elszakítja menyasszonyától…” (Rab Gusztáv)

NAGY BANDÓ ANDRÁS ÚJ MŰSORA: MONDJ IGAZAT ÉS VALÓDIT!

A színdarab filmen vált örök klasszikussá: Bette Davis főszereplésével ma is a filmtörténet egyik legemlékezetesebb alkotásaként tartják számon.