Jegyvásárlás

Program


HAMIS HANG
10

HAMIS HANG

Didier Caron méltán népszerű darabjának magyarországi ősbemutatóját az Orlai Produkciós Iroda és a Szentendrei Teátrum koprodukciójában Ujj Mészáros Károly, a Liza a rókatündér című nagysikerű film rendezője állítja színpadra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 11. szerda, 19:00

DIDIER CARON: HAMIS HANG
Fordította: Tótfalusi Ágnes

Játsszák:
Vasvári Csaba
Nagy Dániel Viktor

Látvány: Fekete Anna
A rendező munkatársa: Kovács Henrietta
Rendező: Ujj Mészáros Károly
Producer: Orlai Tibor

Az esti koncert után H. P. Miller, a Genfi Szimfonikusok maximalista karmestere fáradtan ér öltözőjébe, zenekara gyenge játéka miatt bosszankodva. Sokáig már nem kell vesződnie féltehetségű zenészeivel, mivel elnyerte a Berlini Filharmonikusok vezetőkarmesteri állását. A világhírre vágyó zenész ajtaján egy különös belga úr, Leon Dinkel kopogtat. A titokzatos rajongó kitartó precizitással, lépésről lépésre fosztja meg Millert nagyratörő álmaitól, szétszedve és elemeire bontva a karmester egoját és önbecsülését. A feszült, óramű pontosságú kamaradarab krimibe illő fordulatai három éve töretlen sikerrel kápráztatják el a párizsi közönséget és kritikusokat.

A szerző engedélyét a Thomas Sessler Verlag GmbH és a Hofra Kft. közvetítette.

Ajánlatunk


A nulladik perc ősbemutató, csodás látványvilágot és igazi sztárparádét ígér. Udvaros Dorottya, Grisnik Petra, László Lili, Pataki Ferenc, Rohonyi Barnabás, Ficzere Béla játsszák a fordulatos komédiát.

Az emlékezetes regény és film után, az Esőember adaptálójának jóvoltából – színpadon is bemutatkozik a komikus helyzetekben bővelkedő történet. Ami mindenekfelett arról szól, hogy sohasem késő az őszinteség..

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!